tiistai 31. joulukuuta 2013

UWA potkaistu käyntiin

Nyt pääsee sitten kokeilemaan, että montako ufoa tästä tempauksesta jää käteen. :D En ole aikaisemmin ollut mukana, mutta into on kova ja toivottavasti saan ainakin suurimman osan töistä valmiiksi. Pelottaa hieman, sillä sukkavaihdon sukat ovat vielä kesken ja nekin pitäisi saada valmiiksi tämän ulkopuolelta.

Niille, jotka ei tiedä, niin UWA ( uudenvuodenaatosta vapunaattoon) lyhykäisyydessään tarkoittaa tätä: 
- aloitetaan tammikuun loppuun mennessä vähintään kymmenen työtä
- yhteensä tehdään 12 työtä, joista loput 2 aloitetaan maaliskuun loppuun mennessä
- töillä on aikaa valmistua vapunaattoon asti


Tässä siis ensimmäiset 3 työtä puikoilla. Projektien etenemistä voi seurata UWA 2014-välilehdeltä ja tietysti näistä blogikirjoituksista.


Lacey Steps- lasten sukat aloitin Nalle-langasta. En tiedä täyttääkö sukat painonsa puolesta yhden työn piirteet, mutta pitänee tehdä kokonaisuuteen jotain lisuketta, jos paino jää vajaaksi. Lanka kyllä riittää. Aloitus oli niin mukava, että tein koko kaavion kerralla. Tästä on helppo jatkaa.


Yksi isotöisimmistä projekteistani on varmasti tämä, ja saattaa ompelemisen takia jäädä hyväksi ja pitkäkestoiseksi ufoksi. Kyseessä on siis naisen ribbijakku, johon pitäisi siis lopuksi ommella vielä vetoketjukin. Tuo ompelu ei ole minun vahvoja puoliani. Pitänee ehkä viedä äitille ;) Väri ei oikein ole oma, enkä tiedä jakun mallistakaan, mutta halusin nama kirpparilta ostetut langat käyttää johonkin ja tämä tuntui sopivalta vaihtoehdolta.


Eiku- huivi syntyy tästä. Aion tämän UWAn aikana tuhota osittain lankoja, joista en tiedä mitä ne on/jämälankoja. Jos tuo kerä ei riitä huiviin, niin täytyy katsoa jokin muu lanka reunapitsin tekoon, joka passaa näihin väreihin. Suunnitelmissa tehdä myös Revontuli-huivi jämälangoista, mutta sitä en ole vielä aloittanut. Ehkäpä huomenna.

Lisäksi mulla odottaa tuossa virkkausprojekti. Siitä tulee tyynynpäällinen, mutta pitäisi siihenkin varmaan se tyyny ommella. Mikäli en saa tyynyä valmiiksi, niin teen kuitenkin tuon tyynynpäällisen valmiiksi. Ehkä useammankin.

Näillä siis aloitetaan. Tarkoitus oli pitää kirjaa projekteista myös Ravelryssa, mutta saa nyt nähdä. En ole oikein vielä kunnolla päässyt siihen sisälle. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti