tiistai 17. joulukuuta 2013

Superjoulupallerovaihto

Osallistuin Novitan Neulomossa elämäni ensimmäisen kerran Sperjoulupallerovaihtoon ja halusin laittaa teidän nähtäville kuvat siitä, mitä minä pulleroon käärein ja mitä minä sain.


Tässäpä siis lähettämäni paketin sisältö, eli:
- Neuleohjevihkonen
- Chilisuklaata
- Virkattu neulatyyny
- Tehostelankaa
- Kasa nippeleitä ja nappeleita
- Mitta
- Sormikaspuikot
- Huulirasva
- Käsivoide
- Sukkapuikkopipo ja hanska ;)
- Pampulalankaa
- Latvialaista (ihan Latviasta ostettua) villaa


Tämännäköisen pallukan sain noista romppeista väännettyä :D En olis ikinä uskonut, että siitä tulee oikeasti suurinpiirtein pyöreä :D


Tässä saamani pallero, sisältö unohtui kuvata, mutta paketti sisälsi seuraavaa:

- 2 virkkuukoukkua (1.25 ja 1.50)
- patalapun
- tarroja
- 2 piparimuottia
- 1 tuikkukynttilän
- 1ps koolaidia
- karkkipötkö
- hahtuvaa
- Nallea
- nappikorvikset
- rintaneula

Ikäväkseni huomasin, kun paketin avasin, että karkkipötkö oli mennyt hajalle ja sisältö valunut pitkin postipaketti. Onneksi ei pahemmin ollut ottanut kosteutta, joten sain pelastettua muut tavarat. Kiitoksia lähettäjälle, joka myöhemmin paljastui Esmeraldaksi :)

Päätin myös osallistua tulevaan UWA:han, joten sille luon oman sivun tuonne yläpalkkiin. Sen edistymistä voi siis seurata sieltä ja tulee varmasti ilmi blogipäivityksissäkin. Nyt pitäisi alkaa vaan suunnittelemaan, että minkälaisiin töihin puikot riittää :D

1 kommentti:

  1. Onneksi ei ollut käynyt pahempaa tuhoa niiden karkkien kanssa. Postiin vietyäni mietiskelin tosiaan että jotein on varmasti unohtunut, minusta kun on kyse, ja lopulta kekkasin että se nimi se nimi...,) (t. esmeralda)

    VastaaPoista