keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Lisää patalappuja

Olen kohta tehnyt kaikki patalaput tuosta kirjasta. Löysin sieltä jopa tuon patalappumallin, jota ihastelin yhdessä blogissa, enkä tajunnut, että itse omistan saman kirjan. Mekko-patalappu oli todella kiva virkata ja mieleen tuli, että tätä mallia voisi vaikka käyttää nukenvaatteena. Vai Suvi, mitä oot mieltä, oisko Ellalle hieno?? ;)


Langat on taas tuolta jämälankakopasta. Tuo keltainen lanka oli erityisen mukava virkata, jota eilen käytin jämälankasukkaan. Harmi, että se loppui. :(

Jämälankavillasukka jatkuu, mutta hyvin epätoivoisissa merkeissä. Saapahan nähdä maltanko tehdä koskaan valmiiksi asti kun tämä päiväkin tuntui pakkopullalta. Sukka on aivan kauhean näköinen ja omituisen mallinen, koska langat ovat niin eri paksuisia. Harmillista, ettei minulta löytynytkään sopivia lankoja tämän tekemiseen.


Jokatapauksessa 11. luukun väri oli oman menopelin väri. Valitsin pyöräni, vaikken sillä pahemmin ole ajanutkaan. Mutta ainakin se on minun :D Eli pinkillä poljetaan! Toivottavasti huomenna on parempi päivä. Tänään ollut vähän päänsärkyä ja ylimääräistä stressiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti