tiistai 10. joulukuuta 2013

Patalappumania

Mulle iski joku älytön virkkausvimma, joten tein sitten läjän patalappuja sekalaisista jämälangoistani. Langankulutus kasvoi oppuvuodelle vielä 81g. Lisäksi tuossa on mulla vielä valmiina vessan lattialle virkattu matto, mutta kuvaan sen sitten, kun saan langan päät piiloon ja omalle paikalleen.

Patalappuja

Ehkä kaikista mukavin näistä oli virkata tuo missä on mustaa ja vaaleanpunaista. Neliönmallinen siis. Ja tykkään ulkonäöstäkin kaikista eniten. Toki siinä piti hieman seurata mitä tekee, ettei voinut ihan vaan telkkaria tuijotella ja antaa mennä.

Joulukalenterin 9. luukussa käskettiin neulomaan ensimmäisen vastaan tulevan paidan värillä. Kukas muukaan se olis ollu ku oma ukko ja yllättäen kun hän ei muun värisiä paitoja omista, niin väri on musta. 

Luukku 9

Tämän päivän luukun väri oli ruoka, jota söin ensimmäisenä tänään. Väri on keltainen. Ette IKINÄ arvaa mitä söin. Enkä tiiä kehtaako tätä blogissa tunnustaakkaan. Normaalisti en kertoisi, mutta nyt on vähän pakko :D
Ensimmäinen syömäni ruoka oli juustonaksut. Terveellinen aamupala ennen kaikkea. Nämä mun molemmat sukat näyttävät vaan levenevän, koska niinkuin jo edellisessä kirjoituksessa mainitsin, minulla ei löydy tarpeeksi oikean vahvuisia jämälankoja. Ei viitti uusiakaan keriä avata muutaman kerroksen takia. Joten unisukista tulee tällaiset.

Luukku 10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti