tiistai 12. marraskuuta 2013

Uudet tuulet

Ajattelin kokeilla uusilla voimilla, että miltä tämä blogin pitäminen tuntuu. En meinaa ottaa tästä minkäänlaisia paineital, vaan kirjoitella aina silloin, kun tuntuu, että on jotakin kertomisen arvoista. :)
Oma käsityöharrastus on hieman laajentunut pelkästä neulomisesta ja virkaamisesta kaikkeen muuhunkin ja leipominen on myös tullut osaksi elämää. Minua kiinnostaa myös valokuvaus, mutta siihen en ole pahemmin vielä ehtinyt perehtyä. Jokatapauksessa blogi muuttuu mukanani ja oletan siitä tulevan minun näköiseni.


 Halloweenista on jo jonkin verran aikaa, mutta ajattelin alkajaisiksi laittaa teille kuvan leipomastani kakusta. Kakku oli menestys lasten halloween-pippaloissa ja eräs poika sanoikin sen olevan paremman makuinen kuin äitinsä leipoma. :D Ja se äiti on sentäs leipomossa töissä ;)


Tässä on elämäni ensimmäinen neulahuovutustyö. Äiti opetti. Kyllä aluksi tuntui, että neulahuovutus on maailman tylsintä hommaa, mutta kun hommaan pääsi sisälle, niin se oli ihan mukavaa. Olen luonteeltani vain sen verta kärsimätön, että meinaa jäädä nuo "pohjatyöt" monessakin asiassa aina tekemättä. Tai ainakaan niitä ei tule tehtyä niin hyvin kuin pitäisi. Olin yllättynyt, kuinka neulahuovuttamalla on luoda kuvioita. Toivottavasti harjoitus tekee mestarin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti