torstai 28. marraskuuta 2013

Kätköistä paljastuu kummia asioita

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut järjestäväni työtilani uudestaan, koska nurkkiin on kertynyt monenlaisia laatikoita ja pussukoita, joiden sisältö on aikalailla minulle selvillä, mutta en ole vaan koskaan saanut niitä järjestettyä omille paikoilleen. Joskus "yllätyksiäkin" tulee vastaan ja tänään oli yksi niitä päiviä, kun projektin aloitin.

Laatikon kätköistä


Löysin laatikon ja kippasin sisällön sohvalle. Olen päättänyt, että kaikkien ufojen kohdalla toimin seuraavalla tavalla: ensimmäinen vaihtoehto on purkaa koko työ ja laittaa lanka odottelemaan jotain parempaa käyttöä. Toisena vaihtoehtona on, että teen työn nyt heti viipylemättä valmiiksi. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että kaikkia ei jaksa tehdä heti loppuun, mutta ei raaski purkaakkaan. Joten..

Lopputulos
Lopputuloksesta tuli siis tällainen. Kokonaisuudessaa purin yhden polvimittaisen sukan (paria ei löytynyt), yhden huivin alun, jonkun ihme kaulahuivihomman ja jotain virkattua, en tiiä mikä siitä piti tulla. Kokonaiseksi jäi läjä isoäidinneliötä ja tuommoisia virkattuja kukkia. En tiiä mitä niistä on pitänyt tulla, mutta koska samaa lankaa oli vielä jonkin verran, niin päätin vielä toistaiseksi säästää kukat.

Tuo omituinen mytty tuossa vieressä on moneen kertaan neulottua Novitan Kaarnaa. En alkanut sitä purkamaan, koska aion heittää sen roskiin. Ajattelin kuitenkin kysäistä, josko joku sitä tarvisi. Ensimmäinen joka ilmoittaa langan haluavansa tai siis tekeleen purettavaksi huutakoon hep ja pistän läjän postiin. Varoituksen sanana voidaan todeta, että mukaan mahtuu kelpo määrä koirankarvoja. :D Jos ei tarvitsevaa löydy, heitän kasan roskiin.

Lankahyllyt
Kun saan järjestelyprojektin valmiiksi, toivon, että nämä hyllyt näyttävät siistimmiltä ja täydemmiltä, koska lankaa on paljon laatikoissa odottelemassa hyllyyn pääsyä. Jos kaikki ei mahdu, laitan osan myyntiin. Paljon on sellaisia, josta ei sitten ikinä tullutkaan mitään tehtyä.

1 kommentti:

  1. Oletko jo heittänyt kasan menemään vai onko joku sen halunnut itselleen. Jos ei niin lähetä minulle jos sen saa ilmaiseksi.

    ritva.kimonen@gmail.com

    VastaaPoista