keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Maaliskuun pirteä paketti

Vihdoinkin Sny-kierros starttasi oikein kunnolla, kun sain eilen ihka ensimmäisen paketin. Olinkin jo tässä muutaman vuoden aikana unohtanut, kuinka mukavaa näitä paketteja onkaan saada. :)


Limevihreästä paketista paljastui kaikkea tarpeellista, herkullista ja pehmoista. Pirta lankaa minulla on joskus ollut, mutta en kuollaksenikaan muista, mitä olisin siitä neulonut. Lanka vaikuttaa kyllä kivalta ja värimaailma osui NIIN nappiin! 
Käsivoide olisi todella tarpeeseen, kun sitä vaan oppisin käyttämään. Nyt, kun Sny minua asiasta muistuttelee, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja rasvata kädet ainakin iltaisin. ;) 
Samanmoiset kuorintahanskat heitin jonkin aikaa sitten roskiin, kun olin käyttänyt ne loppuun. Saa melkein miettiä, että asuuko tämä Sny meillä, kun tiesi minun noitakin tarvitsevan. :D 
Ukon karkkihammasta kolotti heti, kun näki pääsiäiskarkkipussin, joten otin hänet omukaan nauttimaan paketin sisällöstä, koska itse nappasin heti tv:n ääreen nuo suolaiset herkut. 
Myöskään perheemme karvaisia ystäviä ei oltu unohdettu.


Tässähän sitä namia jo odotellaan. :) Voipi olla, että kun seuraava paketti tulee, niin ei tarvi sitä yksin avata. Reiluuden nimissä annoin nimittäin lapsille pääsiäspatukan puoleksi, vaikka ei ollut karkkipäivä.

Kiitos Sny! Onnistuit tekemään koko perheen tyytyväiseksi!

5 kommenttia:

  1. Mukavaa, että paketti ilahdutti! Ja nuo sun koirahauvat on kyllä niin lutusia <3
    Aloitankin saman tien seuraavan paketin kokoamista :-)
    SNY39

    VastaaPoista
  2. Tämä on todellakin keväinen!!!!

    VastaaPoista