sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Jumitusta

Blogin päivitys on jäänyt hieman vähälle, mutta kyllä neulontarintamalla on paljon tapahtunut. Luulen ainakin tässä vaiheessa olevani vielä hyvässä vauhdissa UWA:n suhteen. Tässäpä hieman päivitettyä tietoa siitä, missä mennään.

Eiku-huivi on tämmöisellä mallilla. Elikkäs päättelyä ja pingotusta vaille valmis. Päätin, että näihin juttuihin en paneudu, ennenkuin sitten, kun tuntuu siltä tai sitten kun on ihan pakko.. Nyt ei vaan kiinnosta :D


Naisen ribbijakkuun olen saanut kudottua takakappaleen ja molemmat etukappaleet. En ole tyytyväinen lopputulokseen, enkä ehkä myöskään jakun malliin, mutta kun halusin nuo kirpparilta ostetut langat (Novita Pop) tuhota johonkin pois vaivaamasta. Jos joku näistä töistä on ikuisuusprojekti, niin se on tämä.


Virkattu tyynynpäällinen on hyvällä alulla. Tulkitsin ehkä ohjeen hieman väärin ja voipi olla, että tämä ei täytä mitään kriteerejä passatakseen yhdeksi työksi, mutta jos näin on, niin virkkaan lisukkeeksi kylkeen vielä jotain muuta.. Tai vaikka toisen samanlaisen. Koira on kerenny moneen otteeseen nuijuuttaa virkkuulankakerää.. En tiiä miks tuo keltainen sitä houkuttaa.. Projekti on siis tyssännyt paikoilleen, koska lanka on IHAN solmussa.


Aloin kutomaan näitä Antoinette-sukkia hetken mielijohteesta ja mitä pidemmälle ohje eteni, aloin tajuamaan, että lanka ei ehkä riitäkkään kokonaisiin sukkiin. Näistä tulee siis säärystimet, jotka ovat varmasti aika mielenkiintoiset, kunhan saan niistä oikeanlaisen kuvan. Lanka on siis Vuorelman Vetoa.


Elämäni toinen Revontulihuivi on päättelyä ja pingoitusta vaille valmis. Huivista tuli kuitenkin vain kaulahuivi, eikä hartiahuivi, koska langan vahvuus näyttää vaikuttavan kokoon aika reilusti. :D Kutominen oli kuitenkin mukavaa verrattuna ensimmäiseen kertaan ja aion aloittaa ehkä toisenkin tähän UWAhan.


9 työtä on siis aloitettu. Kyllä tämä tästä. Sen verran vielä, että sukkavaihdon sukat ovat päättelyä vaille valmiit, samoiten arpajaispalkinto. Tuo päättely ei ole mun juttu, mutta yritän saada sukat matkaan mahdollisimman pian.


1 kommentti:

  1. sulla on hyvä vauhti päällä. Noi antoinette -sukat vaikuttavat kivoilta. Täytyykin kuukeloida niihin ohje ;) Sä olet ollut rohkea, kun olet tekemässä jo toista revontulta - mä en ole vielä uskaltautunut ensimmäiseenkään....

    VastaaPoista