maanantai 28. huhtikuuta 2014

SNYni ihanainen

 Huhtikuun pakettia on pitkään jo odotettu, vaikkakin blogia en ole ehtinyt päivittelemään ollenkaan ja neulomuksetkin on jääneet vain ajatuksen tasolle. Kiirettä pitää ja mieteinkin jo kierrokselta pois jättäytymistä, mutta tämä paketti piristi mieltä taas NIIN paljon, että en kyllä luovu leikistä! :)

 
Paketista paljastui takapallo! Niin herkullisen värinen kuin olla ja voi. Ja pallo oli oikeasti saatu pallon muotoon ja kaunis kuin mikä! <3 Pallon avaamistakin piti odotella vaikka kuinka kauan, koska työn merkeissä, siinä välissä aina vähän kerin ja kerin ja kerin... :D
Ja sitten kun vielä vähän pinnisti, niin pallosta alkoikin paljastua tavaraa. Sisältö jäi valitettavasti kuvaamatta, koska baariin eksyi illan päälle sen verta porukkaa, että kiirus tuli.
 
 
 
Mutta paketista löytyi siis muutakin tavaraa! Oli ihanaa, että sesuja oli taas muistettu. Edelliset namit onkin kohta jo syötynä. Näitä testattiin heti samana iltana ja olivat niin makoisia, että meinasi tappelu tulla. Koirat siis kiittää! :) Luumut olivat oiva välipala töihin, koska pikkuhiljaa alkavat nuo oman paikan tuotokset maistua, ei-millekkään. keksit meni parempii suihin.. ;)

Niin se taikapallon sisältö. Sieltähän paljastui huulirasva, joka tuli oikein tarpeeseen, koska käytän paljon, mutta minulla on tapana hukata ne aina jonkin housun tai takin taskuun. Ja tätä Blistexiä en ole aikaisemmin käyttänytkään. Lisäksi sisällä oli pöytäliinäklipsejä. Ihanat pinkit tähtöset! Tulevat koristamaan baarissa jotakin nurkkausta, kunhan saan kaikki paikat sisustettua vimosen päälle.

Lanka oli 7-veljestä. Oli muuten jännä homma, keriessäni luulin langan olevan jotain aivan muuta. Tuntui nimittäin käteen todella omituiselta. Siis hyvällä tavalla omituiselta. Vaikuttaakohan värjäys jotenkin, koska oli jotenkin paljon tiiviimpisyistä tms.

Anyway. Olen superonnellinen tästä paketista ja jään innolla odottelemaan seuraavaa! ISO KIITOS! <3

6 kommenttia:

  1. Todella ihana paketti ja luulin itsekin kuvaa katsoen, että ei ole 7-veljestä. Ihana väri!

    VastaaPoista
  2. Hei,
    mukava että paketti miellytti! Vähän kieltämättä jännitti, että pidätkö esimerkiksi luumuista, mutta ajattelin että ainahan voi kokeilemalla tykästyä uuteen juttuun :-)
    SNY

    VastaaPoista
  3. Seuraava paketti on jo matkalla luoksesi! :-) SNY

    VastaaPoista
  4. Kesäkuu on jo ihan ovella! Oletko jo saanut toukokuun pakettini? Hyvää kesänalkua siis kuitenkin :-) SNY

    VastaaPoista
  5. Toukokuun paketista kaivattaisiin kuvaa :)

    VastaaPoista
  6. Hei,
    kesäkuun paketti lähti viime viikolla matkaan. Siellä paljastuu kuka minä sitten olen :-)
    SNY

    VastaaPoista